VRTNI NAMJEŠTAJ

Vrtni namještaj

Ljeto je mnogima omiljeni dio godine, a pogotovo onima koji žive u kući s dvorištem. Vrtni namještaj je ono oko čega se mnogi trude već od proljeća jer kvalitetan i udoban vrtni namještaj omogućuje provođenje bezbrižnih trenutaka u dvorištu. Vrtni namještaj mogu činiti stolice, klupe, stolovi, najrazličitiji ukrasi i fontane ili kompletne vrtne garniture. Ipak, uvjereni smo kako se slažete s nama da je drveni vrtni namještaj najkvalitetniji i estetski najprihvatljiviji namještaj za dvorište. Puno, lakirano i obrađeno drvo uljepšava svaki krajolik te čini namještaj stabilnim i otpornim na vremenske neprilike.

Prelistate li malo kataloge proizvođača vrtnog namještaja, primijetit ćete da je drvo već godinama pa i desetljećima aktualno kada je u pitanju vrtni namještaj. Idealno se slaže sa svim podlogama, bilo da se radi o kamenu, travi ili drvetu. Vrtne garniture značajno popravljaju izgled dvorišta, vrtova i ljetnih terasa. Naravno, drveni vrtni namještaj ne mora ukrašavati isključivo domaćinstva, vrtne garniture mogu biti iskorištene i za ugostiteljske te turističke objekte. Također, i razna druženja u prirodi mogu biti olakšana vrtnim prenosivim namještajem.


Spačva vrtne garniture

Spačvine vrtne garniture izrađene su od punog drva, hrasta ili jasena. Idealne su za terase ili ugostiteljske prostore gdje se želi stvoriti doživljaj toplog i ugodnog okruženja. Zbog svoje masivne strukture i kvalitete drva izdržljivost im je najjača karakteristika. Stol i klupe će tako dugo vremena odolijevati vremenskim nepogodama, a lako ih je za održavati. Dovoljno je prebrisati drvenu površinu krpom i garnitura će izgledati kao nova.


Provjerite našu ponudu vrtnog namještaja

Ne čekajte sljedeće ljeto, uredite svoje ljetno utočište za odmor na vrijeme i dočekajte lijepo vrijeme na svježem zraku. Posjetite nas u Zagrebu, Splitu, Zadru, Puli ili Vinkovcima i provjerite cjelokupni asortiman vrtnog namještaja. Bilo da trebate namještaj za jednu ili više osoba ili kompletne vrtne garniture, u Spačvi ćete sve pronaći samo od najkvalitetnijeg drva. Upravo se jasen i hrast termalnom obradom mogu prilagoditi vanjskim uvjetima i u tome leži razlog zašto je naš namještaj najkvalitetniji.