Potpisan Ugovor o realizaciji projekta “Istraživanje u poduzeću Spačva d.d. u svrhu razvoja inovativnih masivnih vrata od slavonske hrastovine”

_dsc0040

S ponosom obavještavamo da smo temeljem poziva “Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja”, za projekt “Istraživanje u poduzeću Spačva d.d. u svrhu razvoja inovativnih masivnih vrata od slavonske hrastovine” s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta potpisali Ugovor o realizaciji Projekta čija je ukupna vrijednost 45.787.603,70 kn, od čega je 20.719.724,42 kn bespovratna potpora kroz Europski fond za obnovu i razvoj. Svečano potpisivanje je održano 20. srpnja 2018. u Vinkovcima nakon 5. sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem na kojoj je presjedao predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Istraživački rad na projektu će trajati četiri godine, a osim Spačve d.d. kao nositelja projekta sudjelovat će i dva partnera Šumarski fakultet Zagreb i Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

Veselimo se budućem radu na ovom projektu i ponosni smo jer smo njegovim potpisivanjem još jednom ukazali na pozitivnost našeg poslovanja i politike nastojanja da razvojem tehnologija i procesa proizvodnje doprinesemo na kvaliteti naših proizvoda i boljitku naše tvrtke.

_dsc0056

_dsc0037

_dsc0043