Certifikati

FSC® (Forest Stewardship Council®)

FSC® (Forest Stewardship Council®) certifikat garantira kupcu da se u procesu proizvodnje gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Certifikat potvrđuje i da su svi prethodni materijali od kojih je proizvod napravljen kao i ugrađeni poluproizvodi, lančano, proizvedeni na isti način te posjeduju isti certifikat.

CE Oznaka

CE oznaka proizvoda potvrđuje da proizvod odgovara usklađenim direktivama i standardima Europske unije te je proizveden po istim standardima i ispitan po istim kriterijima kao i u EU. To znači da je naš proizvod označen CE oznakom identičan po svojstvima i kvaliteti istom proizvodu u EU, odnosno da je proizveden, ispitan i kontroliran u skladu s istom normom za taj proizvod po kojoj se proizvodi i u zemljama EU.

ISO 9001:2008

Certifikat sustava kvalitete potvrđuje uspostavu i primjenu zahtjeva norme u svim fazama proizvodnog procesa. Norma ISO 9001 uvriježena je u svijetu i najšire primijenjena ocjena sustava kvalitete procesa. Posjedovanje certifikata potvrđuje kupcu da je primijenjen procesni pristup pri razvoju, primjeni i poboljšanju učinkovitosti sustava upravljanja kvalitetom te povećanju zadovoljstva kupca zadovoljavanjem njegovih zahtjeva.

Real Wood

Real Wood certifikat je garancija da su svi proizvodi koju nose ovu oznaku 100% proizvedeni od pravog drva. To je osnovni znak raspoznavanja podova od pravog drva od ostalih podnih obloga.

The European Federation of the Parquet Industry (FEP)

The European Federation of the Parquet Industry (FEP) je Europski Savez Parketne Industrije te ujedinjuje europske proizvođače parketa kao i same dobavljače. FEP je glavno predstavničko tijelo u branjenju interesa europske parketne industrije unutar Europske Unije.

ENplus

S ciljem uvođenja iste kvalitete peleta u cijeloj Europi, 2011. godine su postavljeni novi standardi za kruta goriva iz biomase. Oni također uključuju standarde za drvne pelete (EN 14961-2) koje ENplus pomaže implementirati širom Europe. ENplus certifikat ne samo da ispunjava EN 14961-2 odredbe, već zahtjeva još strože kriterije u kvaliteti.

ENplus

ENplus trader certifikat garantira krajnjem kupcu da se radi o proizvodima koji zadovoljavaju standarde za drvne pelete (EN 14961-2). Spačva je prvi proizvođač u Hrvatskoj sa oba ENplus certifikata što drži i osigurava našu kvalitetu proizvoda i usluga na najvišoj razini.

Hrvatska kvaliteta

Znak „Hrvatska kvaliteta“ kupcu daje jamstvo da se radi o proizvodima koji zadovoljavaju najviše zahtjeve kvalitete i koji se mogu kupovati s punim povjerenjem te samim time jamačno predstavljaju sam vrh svjetske ponude u svojoj klasi. Pod pojmom kvalitetnog proizvoda ne podrazumijeva se samo fizički rezultat procesa proizvodnje i njegova kvalitativna svojstva već u širem smislu, sve vidljive, ali i nevidljive značajke koje čine jedan proizvod poput njegove dostupnosti, jednostavnosti uporabe, trajnosti itd.