SOBNA VRATA

Sobna Vrata

Otvaranje vrata kroz čitavu ljudsku povijest simbolizira novi početak, put ka uspjehu pa i zaštitu od opasnosti. U konkretnijem smislu, vrata su vrlo važna struktura interijera koja mu daju jednu posebnu crtu. Sobna vrata itekako daju karakter unutrašnjosti kuće, stana ili nekog drugog namjenskog prostora.

Spačva masivna sobna vrata su izbor sa stilom jer puno drvo i na pogled i na dodir zrači posebnim emocijama. U svaka vrata ugrađena je neizmjerna pažnja i ljubav da bi svojim izgledom odisala potpunom prirodnošću. Rijetko koji materijal stvara toliko topao osjećaj kao drvo. Zapravo drvo izaziva onaj iskonski osjećaj povezanosti sa svojim domom. Kako bi prenijeli sve te karakteristike na naša vrata, odlučili smo ponuditi velik broj površinskih obrada, od uljenih pa sve do lakiranih vrata. U ovome trenutku brojimo ukupno trinaest različitih površina od kojih proizvodimo sobna vrata. Različite karakteristike, nijanse i boje, od bijele do tamno smeđe zadovoljit će i najzahtjevije ukuse i potrebe. Za bilo koji broj soba i bilo kakvih namjena, Spačva sobna vrata će izolirati buku i olakšati reguliranje temperature u sobi.

Prilikom uređenja interijera često puta se javlja nedoumica u kojem smjeru krenuti. Naravno, financijski faktor u velikom broju slučajeva igra vrlo važnu ulogu pa se zbog toga planovi koje ljudi žele realizirati moraju mijenjati unatoč željama. Istinski osjećaj topline u interijeru je želja mnogih naših kupaca, a on se sjajno ostvaruje prirodnim detaljima kao što su dijelovi interijera izrađeni od masivnog drva. Uzevši u obzir da interijer nadahnut prirodom i njenim jedinstvenim detaljima, zbog karakteristika i neupitne ljepote, u većini slučajeva opravdava visoku cijenu, odluka nerjetko pada na povoljnije varijante.

 

Sobna vrata Tea

Kako bi kupcima omogućili što bolju kvalitetu i estetiku, ali po prihvatljivijim cijenama, razgovarali smo s njima o njihovim željama i očekivanjima. Kao rezultat ovog malog istraživanja i konstruktivnog razgovora, nastala su masivna vrata Tea. To su sobna vrata koja su po svim svojim karakteristikama isključivo masivna, a cijena je prihvatljiva širem krugu kupaca. Tako masivna vrata Tea u Spačvinim maloprodajnim salonima možete naći po cijeni od 1.463,25 kn. S ovim vratima ćete upravo postići efekt stvaranja istinske topline interijera, a da pritom nećete izgubiti na modernosti koja se sjajno nadopunjuje s masivnim drvom.

 

Ova sobna vrata su jedinstven primjer koji dokazuje kako masivnost i niska cijena nisu nespojivi pojmovi. Naravno, svjesni da se o ukusima ne raspravlja, kreirali smo našu ponudu tako da svatko tko želi oplemeniti interijer može pronaći nešto u našim salonima. Posjetite nas u Zagrebu, Splitu i Vinkovcima te iskoristite jedinstvenu priliku uređenja svog doma onako kako ste to oduvijek željeli.

 

Našu ponudu sobnih vrata pogledajte OVDJE.